Ия Вучини – Козметик

 • 2010

  Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“ – професия „Козметик“

 • 2010

  Richards & Appleby – професионална програма ноктопластика, английски маникюр и декоративен педикюр

 • 2012

  Peggy Sage Paris – професионално ниво грим

 • 2014

  Професионален ниво по Миглопластика – поставяне на мигли косъм по косъм

Миглопластика – Косъм по косъм

Усещането да не се налага да слагаме спирала, а всяка сутрин да се събуждаме красиви по съвсем естествен начин, е наистина удивително.

Средният цикъл на обмяна на Вашите мигли е 90-120 дни, в зависимост от начина Ви на живот, растежа на Вашите мигли и Вашата възраст. Удълженията, които ние прикрепяме към всеки Ваш косъм обикновено издържат 3-4 седмици, след което е желателна поддръжка (сваляне и заменяне на израсналите удължения, допълване на нови удължения на новопорасналите естествени мигли).

Удълженията се прикрепят полутрайно към естествения косъм чрез хипоалергенно лепило, напълно безвредно за Вашите собствени мигли. Процедурата продължава между 2-3 часа (в зависимост от гъстотата на естествените мигли), като на всяко око се прикрепят между 200 и 400 удължителя, селектирани по размер, дебелина и дължина. Естественият вид на Вашите мигли е гарантиран, тъй като прилагането поотделно на всеки удължител го прави да изглежда сякаш има корен.

Козметична грижа и процедури за лице

За да имате видимо по-бляскава и по-чиста кожа, по-гладка и нежна на докосване. За да я поддържате свежа, опъната и млада, чрез активиране на колагена ние от Health & Beauty Center VUCHINI Ви предлагаме почистване на лице в две стъпки – с ултразвук и ръчно почистване на лицето, плюс терапия в зависимост от нуждите на Вашата кожа само в една процедура.

 • ◘ Почистване на лице + хидратираща терапия ARTISTRY Hydra-V
 • ◘ Почистване на лице + антиейдж терапия ARTISTRY Youth Xtend

Ние можем да Ви кажем от какво се нуждае Вашата кожа и ще се съобразим с индивидуалните специфики на лицето Ви, ще следим ефектът на всяка процедура, почистване или масаж. Доверете се на нашия съвет, за това какви продукти да използвате у дома и как да се предпазите от преждевременно остаряване и отпускане.

Email: [email protected]

Health & Beauty Center VUCHINI

Facebook: Health & Beauty Center Vuchini

Козметик и специалист в Миглопластика