Курсове по Миглопластика

Ако Вие имате желанието да се превърнете в професионалист в поставянето на мигли? Ние имаме решението за Вас!

Представяме Ви, обучение за най-популярната система за удължаване и сгъстяване на мигли, “Косъм по Косъм”.

Нашият курс по миглопластика е предназначен да ви научи на популярната техника, използвана от много хора, за подчертаване на очите с изкуствени удължения, за да придадете външен вид на по-дълги, дебели и естествени мигли.

Не само ще научите как ефективно да прилагате и премахвате удължението на миглите, но също така ще научите как точно да адаптирате миглите към конкретната форма на окото на клиента за желания ефект. По време на курса ще провеждате упражнения с професионален манекен, което ви позволява максимално време да придобиете уменията и да работите по техниката.

Курсът по поставяне на мигли косъм по косъм е предназначен за напълно начинаещите в тази сфера, както и за работещите гримьори и козметици.

Курс по поставяне на мигли косъм по косъм включва теоритико-практическа подготовка по част от професия „Козметика”, специалност „Козметик”, модул „Поставяне на мигли косъм по косъм” по изискванията на МОН и Европейският съюз. Необходимото оборудване и продукти са предоставени от нас и са включени в цената на курса.

Включва демонстрация и упражнения по вграждане на мигли с технологията „Косъм по косъм“. Изучава се подръжка на мигли, безопасно сваляне на мигли.

Участниците ще имат възможността след приключване на обучението да получат пълна информация за всички материали и инструменти.

цена на курсове по миглопластика

 • 2010

  Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“ – професия „Козметик“

 • 2010

  Richards & Appleby – професионална програма ноктопластика, английски маникюр и декоративен педикюр

 • 2012

  Peggy Sage Paris – професионално ниво грим

 • 2014

  Професионален ниво по Миглопластика – поставяне на мигли косъм по косъм

Email: [email protected]

Health & Beauty Center VUCHINI

Instagram: Beauty Center Vuchini

Козметик и специалист в Миглопластика