Повече за Процедурата

Усещането да не се налага да слагаме спирала, а всяка сутрин да се събуждаме красиви по съвсем естествен начин, е наистина удивително.

Процедурата не само издължава, а и придава допълнителен обем, като миглите запазват максимално естествения си облик. Целта на този метод не е да пресъздаде наситеност,
и поглед с натежали върху клепачите мигли, а едни нежни пърхащи очи с изкусителен поглед.

Тази процедура е напълно безвредна и безболезнена, и по никакъв начин не създава дискомфорт на клиента. Основното притеснение на жените, е че прикрепването на косъмчета към
естествените мигли оказва върху тях негативно влияние, но това не е така. Процедурата по никакъв начин не засяга естествения цикъл на миглите. Изберете професионалист, който правилно ще изпълни този метод. Разбира се, Вие също трябва да полагате грижи и да спазвате добра лична хигиена, ако искате миглите да изглеждат изрядно за по-дълъг период от време.

Друга причина, поради която жените все още се страхуват да се подложат на тази процедура, е мисълта, че така увреждат естествените си мигли и те преждевремено биха окапали. В това твърдение няма нищо вярно. Естественият живот на миглите има продължителност от два до три месеца, като през това време израстват нови.

Удълженията, които професионалистите прикрепят към всеки ваш косъм обикновено издържат 3-4 седмици, след което е желателна поддръжка (допълване на новите мигли, подмяна на всички израстнали удължения).

Удълженията се прикрепят полутрайно към естествения косъм чрез хипоалергенно лепило, напълно безвредно за вашите собствени мигли. Процедурата продължава между 1:30 – 2:30 часа (в зависимост от гъстотата и сложността на естествените мигли), като на всяко око се прикрепят между 200-300 удължителя, селектирани по размер, дебелина и дължина от сертифициран професионалист. Eстественият вид на вашите мигли е гарантиран, тъй като прилагането поотделно на всеки удължител го прави да изглежда сякаш има корен.

изкуствени мигли

Методология на процедурата

 • ◘ Клиента се поставя да легне на удобна, релаксираща маса.
 • ◘ Долния клепач се изолира от горния с помощта на специални колагенови лепенки – т.нар. пачове за очи.
 • ◘ Миглите на горния клепач се почистват със специални продукти и се подготвят за поставяне на миглите косъм по косъм.
 • ◘ Стартира се самото поставяне като в долната част на естествения косъм се залепя един удължител със специално подбрано, висококачествено лепило за мигли.
 • ◘ Очите на клиента са през цялото време затворени, по този начин, той има възможноста да използва времето за почивка и релакс.
 • ◘ Поддръжката трае от час до два, в зависимост от степента на липващите косъмчета, от времето, което е минало от предишното слагате и
  какви грижи са били полагане през този период.

eyelashes extensions

Съвети:

 • ◘ Избягвайте контакт с вода през първите 24 часа, така ще сте сигурни, че лепилото е добре изсъхнало. Подсушавайте внимателно миглите след баня, като използвате помощта на
  кърпа или сешоар.
 • ◘ Не използвайте дегримьори и почистващи продукти на мазна основа, както и такива, които съдържат в себе си алкохол. Те разграждат лепилото. Най-добре е да почиствате участъка около очите с мицеларна вода.
 • ◘ Употребата на спирала не е препоръчителна. Не ви е необходима, все пак целта на миглите “косъм по косъм” е да създаде точно илюзията, че сте с такава.
 • ◘ Премахването на грим от клепачите трябва да се извършва внимателно, с нежни движения, като се стремите да не закачите миглите.
 • ◘ 24 часа след процедурата могат напълно безпроблемно да се посещават SPA, басейни и море.
 • ◘ Важно е да НЕ отстранявате сами удълженията си, ако решите да прекратите с процедурата. Обръщайте се към специалист, който ще използва специален разтвор и техника.
  Така няма да увредите миглите си.
 • ◘ Желателно е да се избягва търкането на очи и миглите. Може да се използва гребенче, за да се разресват при нужда и дискомфорт.
 • ◘ Ако чувствате дискомфорт или нещо ви дразни, в никакъв случай НЕ хващайте и НЕ подръпвайте миглите и удълженията с пръсти. Така ще отлепите удълженията от към основата,
  ще започнат да ви боцкат и за много кратко време ще паднат. Използвайте гребенче/четчица за да ги наместите.
 • Не е нужно да правите почивки между процедурите, тъй като те по никакъв начин не увреждат естествените мигли.

Ако все още се колебаете, винаги може да се свържете с нас. Ние ще ви разясним цялата процедура от начало до край. Подарете си спиращ дъха поглед, за който винаги сте мечтали!

Email: [email protected]

Health & Beauty Center VUCHINI

Instagram: Beauty Center Vuchini

Козметик и специалист в Миглопластика