NUTRILITE – Апетит Контролер

АПЕТИТ  КОНТРОЛЕР

В корените на тропическото растение конджак (konjack), се съдържат вещества, наречени от науката глюкоманани. Доказано е, че те притежават следните ползи за здравето:

  • прочистват тънките и дебелите черва
  • улавят йони на тежки метали в червата
  • имат лек слабителен ефект
  • намаляват апетита

Нека да се фокусираме върху водещата функция на АПЕТИТ КОНТРОЛЕРА от Nutrilite. В днешно време, една от водещите причини за затлъстяване е преяждането, особено по време на вечеря. Провокирани от невъзможността, да се нахраним през деня адекватно и здравословно, ние обикновено се стремим да компенсираме количественото и качественото гладуване през деня, чрез прехранване по време на вечеря. Прекомерния прием на храна вечер, води до невъзможността, организмът да я усвои правилно и голяма част от нея се натрупва в мастните депа около корема и ханша.

Приемът на едно саше АПЕТИТ КОНТРОЛЕР от Nutrilite 15-20 минути преди вечеря води до следните резултати:

  1. Образуване на гел с обем около 200мл, който запълва около 1/3 от стомаха. Това води до намаляване приема на храна с около 30%.
  2. Намаленият прием на храна, означава по-малко калории, което е равносилно на редукция на теглото.
  3. Гелът, съдържащ глюкоманан масажира и почиства чревните власинки и пространствата между тях.
  4. По хода на тънките и дебелите черва, глюкомананът абсорбира гнилостна материя, тежки метали, отлагания, които водят до автоинтоксикация на организма.

При употреба по едно саше на вечер от АПЕТИТ КОНТРОЛЕР на Nutrilite, в продължение на поне един месец е нормално и очаквано да има редукция на около 3кг телесни мазнини. Важно е, когато разтваряме сашето с около 200мл хладка или студена вода, да го изпием веднага, след разтваряне. В противен случай, гелът се образува в чашата вместо в стомаха и става много труден за приемане.

 

Рад Буров

магистър фармацевт, специалист в нутрипрофилактика и нутри терапията