NUTRILITE – XS Магнезий

XS Магнезий

 

Сашетата XS Магнезий са отличен начин да си набавим липсващия ни магнезий бързо, удобно и ефективно. Всяко саше съдържа 250 милиграма магнезий, което е напълно достатъчно количество за активно спортуващи хора.

Кой би могъл да ползва XS Магнезий?

Всеки, който набавя храната си от супермаркета в днешно време е възможно да изпитва магнезиев дефицит, в следствие на индустриалните методи на производство на хранителните продукти. В този смисъл, когато получаваме болезнени схващания на мускулите(крампи), това е сигнал за магнезиев дефицит в доста крайна фаза.

Обикновено, хората имат по-леки нива на липса на магнезий, което затруднява адекватната работа на около 300 ензима и ензимни системи, на нервната система, главния мозък, мускулите и производството на енергия в клетките.

В този случай, можем да ползваме по едно саше XS Магнезий през ден, или дори през два, което го прави изключително изгоден и от финансова гледна точка.

 

XS Магнезий се съчетава отлично с органичния Б-комплекс с удължено освобождаване от NUTRILITE, като двата продукта работят в синергия.

 

Какво ни дава XS Магнезий?

  1. Устойчива на стреса нервна система.
  2. Приет сутрин, активира нервната система, вечер я успокоява и улеснява заспиването.
  3. Вечер отпуска мускулите и те почиват ефективно и се възстановяват по-бързо.
  4. Задължителен за хора пиещи повече от едно кафе дневно или ползващи енергийни напитки.
  5. Благоприятства добрата работа на сърдечния мускул.

 

 

Рад Буров

магистър фармацевт, специалист в нутрипрофилактика и нутри терапията